Săptămâna Altfel: primele impresii

A fost o bucurie pentru noi să organizăm ateliere pentru un număr impresionant de mare de copii din Bucureşti şi nu numai (am fost invitaţi să susţinem un atelier şi la Şcoala Gimnazială Spiru Haret din Ţăndarei). Astfel, la atelierele Caravanei Muzeelor au participat, în perioada 7-11 aprilie 2014, aproximativ 500 de copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani.

Scoala 85 Saptamana Altfel Caravana Muzeelor atelier copii
Faţă de atelierele de anul trecut, când Jucăria aurită a fost preferată de multe grupuri de copii, la această ediţie am apreciat diversitatea temelor alese de către participanţi: Bijuterie de legendă, Peripeţiile lui Ulise, Puterea reclamei au fost, de asemenea, abordate. În plus, pe lista de preferinţe s-au adăugat şi ateliere inedite, cum ar fi Harry Potter şi jocul de vâj-haţ sau atelierele de Graffiti.
Mulţumim copiilor, părinţilor, cadrelor didactice şi şcolilor/grădiniţelor implicate, mulţumim Anaid Art Gallery şi artiştilor pentru colaborare, partenerilor noştri media, precum şi voluntarilor care ne-au sprijinit cu entuziasm. A fost o săptămână minunată, cu copii frumoşi şi creativi!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s