Lansarea cărții “Domnişoara Poimâine şi joaca de-a timpul”

Curtea Veche Publishing invită cititorii de toate vârstele la evenimentul de lansare a cărții “Domnişoara Poimâine şi joaca de-a timpul” de Adina Rosetti, cu ilustrații de Cristiana Radu, joi, 13 martie, de la ora 18.30, în ceainăria Cărtureşti Verona. Timpul se va opri în loc şi Domnişoara Poimâine ne va invita, cu mic cu mare, la o lansare cu poveşti şi la vernisajul expoziției de ilustrații semnate de Cristiana Radu. Expoziția este deschisă până la data de 15 martie.

Copiii care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine”, dacă “a trecut ieri sau urmează să vină” sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede” pot face cunoştinţă cu personajele cărtii “Domnişoara Poimâine şi joaca de-a timpul” de Adina Rosetti, cu ilustraţii de Cristiana Radu, apărută la editura Curtea Veche. Cartea se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani şi îşi doreşte să răspundă, într-o manieră ludică şi creativă, întrebărilor pe care le pun cei mici despre timp. Domnul Azi, bătrâna doamnă Ieri, domnişoara Poimâine, Vrăjitoarea Niciodată şi spiriduşul Vreodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.

Mai multe detalii puteţi găsi pe pagina de facebook special creată pentru carte, Domnişoara Poimâine şi joaca de-a Timpul

lansare carte pentru copii Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s