Mărțișor pe strada Mărțișor

Ateliere gratuite de mărțișoare în cartierul Berceni

Asociația Translucid organizează în perioada 18-26 februarie 2014 ateliere gratuite de mărţişoare în cadrul proiectului Edu_Cult_Berceni. De la cartier la comunitate. Adresate copiilor din cartierul Berceni, cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, atelierele au ca scop realizarea de mărţişoare din materiale naturale şi cu modele originale. Fiecare copil va crea mai multe mărţişoare, iar unul dintre acestea va fi inclus în expoziţia 1 Martie la Mărţişor organizată la Casa Memorială „Tudor Arghezi – Mărţişor” în perioada 1-9 martie 2014. Vernisajul va avea loc pe 1 martie 2014 la ora 11.00.

ateliere gratuite martisor Berceni

Invităm părinții rezidenți ai cartierului Berceni să își înscrie copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani la atelierul de sâmbătă 22 februarie, ora 11.00, desfăşurat la Casa Memorială ”Tudor Arghezi – Mărțișor”. Înscrirea se face printr-un mesaj pe pagina de Facebook a proiectului, www.facebook.com/berceni.cultural, prin e-mail la cartierulberceni@gmail.com sau la telefon 0723.833.591. Participarea este gratuită, iar rezervarea unui loc se poate face până la data de 21 februarie.

ateliere gratuite martisoare Berceni

Atelierele de mărțișoare din cadrul proiectului se desfășoară pe durata a 90 minute în spațiile instituțiilor culturale din cartierul Berceni: Biblioteca Metropolitană – Filiala „Otilia Cazimir”, Biblioteca Metropolitană – Filiala „George Coșbuc” şi Casa Memorială „Tudor Arghezi – Mărțișor”. Atelierele au debutat pe 18 februarie la Filiala ”Otilia Cazimir” a Bibliotecii Metropolitane, unde cu copii din sistemul de protecție socială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 4 au creat mărţişoare unicat colorate şi primăvăratice. Următoarele întâlniri se desfăşoară pe 21 februarie la filiala ”Otilia Cazimir”, cu copii de la Școala nr. 93 și la filiala „George Coșbuc” cu copii de la Școala nr. 111 ”George Bacovia”. În perioada 24-26 februarie sunt programate ateliere la filiala ”George Coșbuc” cu participanţi de la Școala nr. 190.

Proiectul reprezintă o iniţiativă a Asociaţiei Translucid şi este finanțat de Fondul Mega Image pentru Comunitate, gestionat de Fundația Comunitară București. Derulat în perioada ianuarie – aprilie 2014, Edu_Cult_Berceni. De la cartier la comunitate este un proiect comunitar ce își propune să crească gradul de conştientizare a locuitorilor zonei asupra valorilor propriei comunităţi şi să stimuleze responsabilizarea acestora faţă de locul în care trăiesc.

Proiectul se derulează în parteneriat cu Biblioteca Metropolitană – filialele „Otilia Cazimir” şi „George Coşbuc”, cu Casa Memorială „Tudor Arghezi-Mărțișor” şi Casa Memorială „George și Agatha Bacovia”.

Persoană de contact:

Mihaela Murgoci, manager de proiect

cartierulberceni@gmail.com, 0723.833.591

http://cartierulberceni.wordpress.com/

www.facebook.com/berceni.cultural

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s