Caravana Muzeelor la Sibiu

Ne-am bucurat să prezentăm Caravana Muzeelor la sesiunea de comunicări Marketingul şi educaţia în muzee, ediţia a IV-a, în cadrul Sesiunii aniversare Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului – 50 de ani. Amintiri. Realizări. Perspective, Sibiu, 1-4 octombrie 2013. Mulţumim Complexului Naţional Muzeal ASTRA pentru această ocazie specială, precum şi tuturor muzeelor şi organizaţiilor culturale implicate în proiectul Caravana Muzeelor.

Caravana Muzeelor la sesiunea aniversara ASTRA Sibiu 50 aniO experiență inedită a fost reprezentată însă de participarea noastră la un atelier experimental în cadrul Muzeului de Etnografie Universală Franz Binder, secţiune a Complexului Național Muzeal ASTRA. Atelierul a fost organizat cu susținerea reprezentanților muzeului și cu participarea Ralucăi Andrei, specialist în educaţie muzeală, împreună cu care am coordonat grupul de elevi curioși și entuziaști de clasa a II-a.

program educativ Muzeul Franz Binder Sibiu (2)Aşteptăm cu nerăbdare să vedem şi publicaţia care conţine articolele participanţilor la sesiunea de comunicări. Până atunci, vă invităm să vizualizaţi câteva imagini din timpul programului educativ desfăşurat în muzeu.

program educativ Muzeul Franz Binder Sibiu mumia egipteana (5)
Şi, când ajungeţi la Sibiu, vă sfătuim să nu rataţi singura mumie egipteană din ţară, găzduită de Muzeul de Etnografie Universală Franz Binder. Copiilor le-a plăcut!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s