Impresii după atelierul dedicat copiilor stângaci

Left Shop, cu ocazia lansării magazinului online pentru stângaci, a organizat un atelier gratuit de ilustrație de carte pornind de la Prinț și cerșetor de Mark Twain, realizat în colaborare cu Global MindscapeLibrăria Bastilia și Editura Casa Radio, în ziua de duminică, 15 decembrie 2013.

Atelier copii stangaci Left Shop Global Mindscape

Am povestit despre un autor îndrăgit, Mark Twain, stângaci ca și majoritatea participanților (câțiva copii stângaci au fost însoțiți și de frățiorii dreptaci) și am realizat ilustrații pentru Prinț și cerșetor. Palatul regal în sărbătoare sau căsuța sărăcăcioasă dintr-un cartier mărginaș al Londrei, prințul Eduard și micul cerșetor Tom, sau chiar personaje secundare cum ar fi bunica lui Tom și verișoara prințului Eduard au inspirat copiii în realizarea unor lucrări pline de farmec.

Această prezentare necesită JavaScript.

Fiecare participant și-a ales singur formatul pe care să lucreze, l-a măsurat și decupat folosind rigle și foarfece pentru stângaci sau dreptaci și a experimentat suporturile ajutătoare pentru creioane.

La final părinții au fost invitați să admire creațiile copiilor, pe care le puteți vedea și dvs. în selecția de fotografii de mai jos.

Această prezentare necesită JavaScript.

Mulțumim tuturor participanților, precum și partenerilor noștri:
Left Shop
Librăria Bastilia
Editura Casa Radio

Cu sprijinul:
Cofetăria Opera

Parteneri media:
Intuitext
SuntParinte.ro
B24kids

Lasă un comentariu