Dezvoltarea prin artă a creativităţii preşcolarilor

Echipa educațională a Grădiniței nr. 73 organizează vineri, 24 mai, între orele 9.00-12.00 workshop-ul „Dezvoltarea prin artă a creativităţii preşcolarilor”. Acţiunea este coordonată de Catedra pentru Învăţământ Preprimar – sector 5, reprezentată de inspector de specialitate prof. dr. Georgeta Matei. Evenimentul va avea loc la Gradinița nr. 242 din Str. Măgura Tufișului nr. 8 și vor participa cadrele didactice ale grădinițelor sectorului 5.
În deschiderea workshop-ului va vorbi despre influența artei asupra dezvoltării creativității copiilor Psiholog și Psihoterapeut Gabriela Cunţan de la Universitatea Bucureşti.
În cea de-a doua parte a workshop-ului sunt organizate trei ateliere: Atelierul de muzică și performance susținut de prof. Ștefania Elena Stan de la Palatul Național al Copiilor; Atelierul de artă plastică coordonat de Angelica Iacob, specialist în educație culturală – Global Mindscape și Atelierul de teatru și film, prezentat de regizoarea Alix Klein.
În cadrul atelierelor, coordonatorii vor explica diverse metode și tehnici de stimulare și dezvoltare prin artă a creativității preșcolarilor, pe care apoi le vor explica și exersa interactiv cu toți participanții.
Pentru informații suplimentare: stelabordusanu@yahoo.com, Stela Bordușanu, Director Grădinița cu program prelungit nr. 73, sector 5, București

Afis Gradinita

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s