Exercițiu de imaginație

Vă invităm la un mic exercițiu de imaginație: ce culoare credeți că are fundalul care încadrează animalul desenat de Delia (5 ani) în cadrul atelierului Animalariul universal desfășurat în La Belle Vie – lettres, cafe, boutique, în colaborare cu Editura Baroque Books&Arts. Dacă intuiți bine, copilul dvs. poate participa gratuit la unul dintre atelierele noastre din februarie sau martie 2013. Așteptăm păreri pe facebook sau pe email (office@globalmindscape.ro) până în ziua de vineri, 15 februarie, ora 18.00, când vom organiza o tragere la sorți și vom dezvălui și originalul Deliei.

UPDATE! Datorită părerilor foarte diversificate, prelungim termenul, cu permisiunea dvs., până miercuri, 20 februarie, ora 18.00. Multumim!

Iată, în ordinea frecvenței, variantele cromatice propuse până acum: galben, albastru, verde, argintiu, roz, roșu.

Animalariul universal Delia alb negruLa exercitiul nostru de imaginatie pornind de la Animalariul universal am avut 20 participanti, dintre care 8 au intuit culoarea folosita de Delia, respectiv albastru. Castigatorul, prin tragerea la sorti printr-un site de alegere “at random”, este Mihnea Miru, care va participa in regim de gratuitate la un atelier de-al nostru. Pentru ca Delia n-a putut participa dar ne-a inspirat, ii oferim si ei o participare gratuita!

Animalariul universal, atelier Global Mindscape, La Belle Vie (10)

concurs Animalariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s